Ракушка (#2384)

Ещё какая-то неведомая ракушка.

face К.С. today 2022-02-05 photo_camera Canon 70D КМЗ Гелиос-44-2 2/58 31mm extender 21mm extender 13mm extender camera f/Inf 1/125s ISO100 0.0 mm