Мускари (#2484)

Мускари (крупно).

face Д.Г. today 2022-05-22 photo_camera Canon 70D КМЗ Гелиос-44-2 2/58 31mm extender 21mm extender 13mm extender camera f/0.0 1/320s ISO100 0.0